Şubat 2009 Haberleri

Fabian Ernst'ten çarpıcı sözler

Fabian Ernst'ten çarpıcı sözler Fabian Ernst, Türkiye'ye tatil yapmaya gelmediğini, en büyük hedefinin Beşiktaş'la şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

Juventus tek golle kazandı Video

Juventus tek golle kazandı Video Serie A'da 26. hafta karşılaşmasında Juventus kendi sahasında Napoli'yi 1-0 mağlup etti... Juve bu sonuçla 53 puana çıktı.

Sivas içerde başka dışarda başka

Sivas içerde başka dışarda başka Sahasında geçit vermeyen Sivasspor, deplasmanlarda ise iç sahadaki başarılı performansından çok uzak bir grafik çiziyor...

Yıldırım Demirören'den birlik mesajı

Yıldırım Demirören'den birlik mesajı Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, camianın kucaklaşması zamanı olduğunu, herkese kollarını sevgiyle açtıklarını söyledi.

Chelsea son nefeste... Video

Chelsea son nefeste... Video Premier Lig'de 27. haftada evinde Wigan'ı ağırlayan Chelsea, Terry ve Lampard'ın golleri ile karşılaşmadan galip ayrıldı.

Sivasspor 111 gün sonra kaybetti

Sivasspor 111 gün sonra kaybetti Son 16 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, dün ligde Fenerbahçe'ye deplasmanda mağlup olarak 111 gün sonra sahadan yenik ayrıldı.

Eskişehir evinde maç kaybetmiyor

Eskişehir evinde maç kaybetmiyor Turkcell Süper Lig'de bu sezon sahasında 12 maç yapan Eskişehirspor, sadece ligin 11. haftasında karşılaştığı Ankaragücü'ne yenildi

TREND HABERLER
TREND HABERLER