Ekim 2009 Haberleri

Carmelo Anthony iştahlı başladı

Carmelo Anthony iştahlı başladı NBA'e 2 maçla devam edilirken, sezona Utah galibiyetiyle başlayan Denver Nuggets, Portland deplasmanında da kazanan taraf oldu

Galatasaray'da Elano Blumer krizi

Galatasaray'da Elano Blumer krizi Galatasaraylı Elano, Bucaspor karşılaşmasında kırmızı kart gördükten sonra Rijkaard'dan yediği fırça yüzünden stadı terketti.

Arda ile olsaydım derbi 10-0 biterdi

Arda ile olsaydım derbi 10-0 biterdi Saba Tümer, Arda Turan ile aşk yaşadığı dedikodusuna CNN Türk’deki programında canlı yayında cevap verdi.

Gol düellosunu İnter kazandı

Gol düellosunu İnter kazandı Inter'in ilk yarısını 4-0 önde kapadığı maçta ikinci yarı 3 gol bulan Palermo, puan almayı başaramadı.

Devlerin rekabeti Buca formasında

Devlerin rekabeti Buca formasında G.Saray'ın üst üste oynadığı maçlarda rakiplerinin sarı-lacivertli formalı ekipler olması çeşitli espirilerinin yanında Buca'da renk tartışmasını da gündeme getirdi.

Beşiktaş ve A.Gücü'nün 93. kapışması

Beşiktaş ve A.Gücü'nün 93. kapışması Beşiktaş ile Ankaragücü, yarın yapacakları maçla birlikte, ligde 93. kez karşı karşıya gelecek.

Fener'in Gökdeniz Karadeniz hamlesi

Fener'in Gökdeniz Karadeniz hamlesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, transferde gözağrılarından birisini işaret etti, yönetim harekete geçti....

TREND HABERLER
TREND HABERLER