Ekim 2009 Haberleri

Servet'e Ada'dan iki talip var

Servet'e Ada'dan iki talip var Galatasaray'ın milli futbolcusu Servet Çetin'e Premier Lig'in iki güçlü ekibinin transfer etmek için harekete geçtiği ileri sürüldü.

Es Es'te Karan yetişiyor Youla zor!

Es Es'te Karan yetişiyor Youla zor! Eskişehir, K.Paşa ile yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürürken Ümit Karan'ın yetişeceği Youla'nın ise forma giymesinin zor olduğu belirtildi...

F.Bahçe Kayseri'ye ilaç olacak

F.Bahçe Kayseri'ye ilaç olacak Süleyman Hurma, Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu, ancak kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Beşiktaş'ın rakibi Pazartesi geliyor

Beşiktaş'ın rakibi Pazartesi geliyor Beşiktaş'ın, 3 Kasım Salı günü konuk edeceği Almanya'nın VfL Wolfsburg takımı, 2 Kasım Pazartesi günü İstanbul'a gelecek.

ULEB'te sonuçlar ve puan durumu

ULEB'te sonuçlar ve puan durumu ULEB'te mücadele eden Efes Pilsen ve Fenerbahçe 2. maçlarını galibiyetle kapattılar...İşte alınan sonuçlar puan durumları..

Adnan Polat ile ilgili şok iddia

Adnan Polat ile ilgili şok iddia Galatasaray'ın genç kaptanı Arda Turan'ın büyük çöküşünü analiz eden Turgay Şeren, Başkan Adnan Polat'a ağır ithamlar yöneltti...

Saatçi ile Toroğlu'nun derbi kapışması

Saatçi ile Toroğlu'nun derbi kapışması Hürriyet Spor'un başına getirilen Ercan Saatçi'nin derbi maçlala ilgili tutumuna Erman Toroğlu yazdığı yazı ile itiraz etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER