Kasım 2008 Haberleri

Arsenal 2 ay sonra kaybetti: 1-0

Arsenal 2 ay sonra kaybetti: 1-0 İngiltere Premier Lig'de oynanan 13. hafta mücadelesinde sezonun flaş ekibi Sunderland'e konuk olan Arsenal,Rakibine 71.dakikada,Bent in gölüyle yenildi.

Rijkaard lider olacaklarına emin!

Rijkaard lider olacaklarına emin! Galatasaray Teknik Direktörü,Rijkaard,İlk yarıyı lider Btiririz Futbolcularıma güveniyorum.

Ronaldo'dan çıldırtan hareketler

Ronaldo'dan çıldırtan hareketler Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Amatör maçta silahlar konuştu!

Amatör maçta silahlar konuştu! Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Saha kenarında adeta çıldırdı

Saha kenarında adeta çıldırdı Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Mehmet Okur'suz Utah kazandı

Mehmet Okur'suz Utah kazandı NBA'de Mehmet Okur'un takımı Utah ,sahasında, Okur un forma giyemedigi maçta, Hidayet'li Toronto'yu 104- 91 yendi.

Dünya bu kareleri konuşuyor

Dünya bu kareleri konuşuyor Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

TREND HABERLER
TREND HABERLER