Kasım 2008 Haberleri

Ankaragücü Fenerbahçe maçı

Ankaragücü Fenerbahçe maçı Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Bu karelere inanamayacaksınız!

Bu karelere inanamayacaksınız! Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Milwaukee Bucks Ersan ile güzel

Milwaukee Bucks Ersan ile güzel NBA'de temsilcimiz Ersan İlyasova'nın double-double yaptığı maçta Milwaukee Bucks, deplasmanda Philadelphia'yı mağlup etmeyi başardı.

Ekranda tuhaf futbol geyikleri

Ekranda tuhaf futbol geyikleri Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Trabzonspor'da zorlu viraj

Trabzonspor'da zorlu viraj Beşiktaş maglubiyetiyle, zor günler geçiren Trabzonspor,Yönetimininde Takımına tam kadro destegiyle, İstanbul'da kazanmak istiyor.

Inter istedigini aldı: 1-3

Inter istedigini aldı: 1-3 İtalya Serie A'da 13. haftanın açılış maçında lider Inter, zorlu Bologna deplasmanında,3 puanı 3 golle almasını bildi.

Wolfsburg kendi evinde maglup

Wolfsburg kendi evinde maglup Almanya Bundesliga'da oynanan 13. hafta mücadelesinde zirve yarışından kopmak istemeyen son şampiyon Wolfsburg,fark için çıktıgı,Nürnberg karşında 3-2 yenilerek şok yaşadı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER