Ekim 2008 Haberleri

Terim, Denizli ve Yanal'ı yakalıyor

Terim, Denizli ve Yanal'ı yakalıyor Kazancı yıllık 1.5 milyon euroya çıkacak olan Terim, Avrupa'daki meslektaşlarına değil. Terim, Yanal ve Denizli'ye yetişecek..

Hasan Şaş sahalara veda etti

Hasan Şaş sahalara veda etti Yaşadığı sakatlıktan sonra sezonu kapatan Hasan Şaş'ın, son sakatlığının ardından yeşil sahalara veda etme kararı aldı.

Fenerbahçe mizah konusu oldu

Fenerbahçe mizah konusu oldu Fenerbahçe'nin 5-2 Arsenal'in galibiyetiyle sonuçlanan Şampiyonlar ligi karşılaşması, dünya medyasında mizah konusu oldu.

Rıdvan'dan olay yaratacak sözler

Rıdvan'dan olay yaratacak sözler Rıdvan Dilmen Pamukkale Üniversitesi'nde katıldığı panelde Fenerbahçe hakkında çok çarpıcı tespitlerde bulundu...

Galatasaray-Olimpiyakos maçı

Galatasaray-Olimpiyakos maçı Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Terim'den 12 milyon YTL'lik imza

Terim'den 12 milyon YTL'lik imza Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'in sözleşmesini 2012 yılına kadar uzattı.

Dünyanın en golcü 10 kalecisi

Dünyanın en golcü 10 kalecisi Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

TREND HABERLER
TREND HABERLER