Ekim 2008 Haberleri

Beşiktaş Sivasspor maçı

Beşiktaş Sivasspor maçı Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Fenerliler telefona çıkamayacak

Fenerliler telefona çıkamayacak Galatasaray İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı açıklamalar yaptı... Morartma espirilerini için şunları söyledi

Fener'in kazanması normal sonuç

Fener'in kazanması normal sonuç F.Bahçe'nin ezeli rakibi G.Saray'ı 6-0'lık tarihi sonuçla hezimete uğrattığı zaman takımın başında olan Lorant bu haftaki derbi için şunları söyledi.

Çakar'dan yeni F.Bahçe iddiası!

Çakar'dan yeni F.Bahçe iddiası! Daha önce 'Fenerbahçe Sevilla'yı yensin ben bikini giyerim' diyen Ahmet Çakar bu kez de Arsenal maçıyla ilgili büyük konuştu..

F.Bahçe Semih ile hayata döndü

F.Bahçe Semih ile hayata döndü Süper Lig'in 7. haftasında Kocaelispor'a konuk olan Fenerbahçe uzatmalarda Semih ile golü bularak galibiyete uzandı.

İngiliz basını Fener'le alay etti

İngiliz basını Fener'le alay etti Arsenal'in Kadıköy'de Fener'i dağıttığı maç İngiliz basınında büyük yankı buldu... Gazeteler şu alaycı ifadeleri kullandı...

Şükrü Saracoğlu'nda tarihi hezimet

Şükrü Saracoğlu'nda tarihi hezimet Fenerbahçe Kadıköy'de konuk ettiği İngiliz devi Arsenal karşısında ummadığı bir skorla mağlup oldu. Grupta 1 puanda kaldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER