YAZARLAR

Yine olmadı

Yine olmadı

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Uefa'nın vermiş olduğu ceza ve öncesindeki yıllarda Şampiyonlar Ligi'ne katılamama sorunu yaşayan Fenerbahçe bu yıl yeni transferleri ile iddialı bir kadro kurdu. Şampiyonlar Ligi için 2 ön eleme oynamayı bile sorun etmeyen taraftarlar bu maç sonu büyük üzüntü yaşadı.

Fenerbahçe, Shaktar Doneks'i iki maçta da yenebilirdi. Rakip çok iyi futbol oynamıyor ama seni deli eden bir oyun yapısı ile oynuyor. Kendi ceza sahası içerisinde top çevirerek rakibi üzerine çekip uzun toplarla hızlı oyun oynuyorlar. Shaktar'ın sistemi bu olmuş artık. Lucesku ile 11 yıllık bir bütünleşme yakalamışlar. Takımdan kim ayrılırsa ayrılsın sistem değişmiyor, gelen sisteme ayak uyduruyor. Fenerbahçe girmiş olduğu pozisyonları değerlendirmiş olsa Shaktar bu kadar rahat oynayamazdı. Fenerbahçe bir gol bulabilmek için büyük bir stres yaşadı. Halbuki Sow'un kafa vuruşu gol olsa hem rakip rahat oynayamayacaktı hem de Fenerbahçe üzerindeki stresi atmış olacaktı.

Fenerbahçe yeni transferleri ile iyi bir kadro kurdu. Yakın zamanda iyi de bir takım olacak. Sakatlıktan doğan şanssızlıklar, takımın birbirini henüz tanımıyor olması Fenerbahçe'nin hayallerini bir yıl daha uzattı. Taraftar bu yılda mutlu olamadı. Fenerbahçe şimdi yine bir kura çekilişi sonucu Uefa kupası için eleme maçı oynayacak. İnşallah Uefa kupasında yoluna devam eder ve bu zaman zarfında takım da oturmuş olur. Fenerbahçe, Uefa Avrupa Ligi'nde iyi bir kura çekip zorlanmadan gruplara gider inşallah.

Bu kadro sadece Süper Lig için biraz lüks kaçıyor. Uefa Avrupa Liginde başarılı olabilecek bir kadro var. Taraftar şu anda şampiyonlar liginde hayal kırıklığı yaşayınca tek umudunu Avrupa Ligi'ne bağladı.

Şu an Fenerbahçe taraftarlarının aklındaki tek şey Avrupa Ligi'nde kupa kaldırmaktır.

Önümüzdeki sezon ligde rahat bir şekilde şampiyon olmaktır.

Şampiyonlar ligine eleme oynamadan direk katılmaktır.

Şampiyonlar liginde çeyrek final, yarı final, final oynamaktır.

Fenerbahçe Shaktar Doneks'e elendi diye avucunu ovuşturan, fazla para alacağız diye sevinenleri de anlamış değilim. Ülke bazında değil, takım bazında para veriyorlar artık. Siz şimdi Fenerbahçe elendi diye dağlga geçiyorsunuz ama etme bulma dünyası bu. Geçen sene yediğiniz golleri ne çabuk unuttunuz?

Şimdi dalga geçersiniz, üç gün sonra dalga geçilen...

 

Yorumlar
TREND HABERLER