YAZARLAR

Tam Zamanı Şimdi

Ali Koç gelecek, güneş doğacak ve Ali Koç başkan Fenerbahçe Şampiyon sloganları ile seçim çalışmalarını büyük bir heyecanla sürdüren Ali Koç, diğer başkan adayı Aziz Yıldırım’ın aksine sürekli taraftarlarla içli dışlı oldu

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Ali Koç gelecek, güneş doğacak ve Ali Koç başkan Fenerbahçe Şampiyon sloganları ile seçim çalışmalarını büyük bir heyecanla sürdüren Ali Koç, diğer başkan adayı Aziz Yıldırım’ın aksine sürekli taraftarlarla içli dışlı oldu. Kongre üyelerinin de taraftar olduğunu unutan Aziz Yıldırım kazanacağından o kadar emindi ki kongre günü bile taraftarı tehdit edercesine parmak salladı, bağırdı çağırdı. Seçim sonuçlarını beklemeden mağlubiyetin farkına varıp stadı terk etti.

Böyle mi olmalıydı? Bugüne kadar beni kongre üyeleri seçti ancak onlar görevime son verebilir diyen Aziz Yıldırım neden sonuca saygı göstermedi? Kaldı ki gelip Ali Koç’u tebrik etse ve başarılar dilese Aziz Yıldırım’a insanların bakış açısı değişirdi. Şimdi ise Ali Koç’u çetin bir süreç bekliyor. Maddi anlamda rahatlama adına sponsorluklar, yeni dönem için transferler, bir yandan teknik ekip, araştırma ekibi, Fenerbahçe Tv derken kulüpte ciddi anlamda revizyon olacak.

Bu süreçte Fenerbahçe taraftarının yapması gerekenler de var.

1 - Fenerium mağazalarından alış veriş yapmak

2 - İmkanı olanlar kongre ya da temsilci üyesi olmak

3 - Satışa çıkan tüm kombineleri almak ve ilk maçtan itibaren stadı doldurmak

4 - Sezon açılışında takıma ve yönetime güvenildiğini hissettirmek

Ali Koç ve yönetiminin de dikkat etmesi gereken konular var. Neden seçildiğini asla unutmamalılar ve taraftar ile sürekli iletişim halinde olmalılar. Kombine ve bilet fiyatlarında bir önceki yönetim gibi vurdumduymaz davranmamalılar. Takıma katkı sağlayacak isimlerin keşfedilmesi için mutlaka bir ekip kurulmalıdır. Fenerbahçe’nin geleceği için en önemli konuların başında bu ekibin kurulması gelmektedir.

Ali Koç yönetiminin kulübün vefa borcu olduğunu düşündüğüm isimleri kulüpte ağırlayıp onlarla bir araya gelip istişarelerde bulunması gerekir. Taraftarın sevgilisi olan Alex için mutlaka bir tören düzenlenmeli ve onurlandırılmalıdır. Alex’in oluşturacağı bir oyuncu grubu ile stadyumda bir maç düzenlenmeli ve taraftarın sezon öncesi bir araya gelmesi sağlanmalıdır.

Ali Koç asla ben yaptım oldu dememelidir. Aziz Yıldırım’ı insanların istememesinin en büyük nedenlerinden birisi de budur. Kulüpten sudan sebeplerle ihraç edilen üyelerin hakları teslim edilmeli ve hedef 1 Milyon Üye kampanyasına hız verilmelidir.

İlk iş olarak acilen Sportif Direktör ve Teknik Direktör’ün belirlenmesi, önümüzdeki sezonun planlamasının yapılması gerekmektedir. Hiç vakit kaybetmeden mazbata alınır alınmaz icraat vaktidir. Taraftarın önünde tezahüratlar eşliğinde mazbata almak da Ali Koç’a nasip olacak. Şimdiden tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.

Fenerbahçe taraftarı yıllardır çok üzüntü çekti. Stres yaşadı. Maç izleyemez duruma geldi. Alay konusu oldu. Artık sevinme zamanı geldi. Takımına sahip çıkma, omuz omuza destek vermek için TAM ZAMANI ŞİMDİ.

Yorumlar
TREND HABERLER