YAZARLAR

Sonsuza Dek Fatih Terim

Geçtiğimiz hafta Kayserispor maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim’in açıklamalarını harfiyen bu şekilde idi: "Esasında bunun için geçen seneye bakmak lazım. Bugün Galatasaray ile ilgili lehine bir şey var ise lütfen çıkıp söylesinler. Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar gibi iki hakem alındı. İş oradan başladı."

Geçtiğimiz hafta Kayserispor maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim’in açıklamalarını harfiyen bu şekilde idi:  "Esasında bunun için geçen seneye bakmak lazım. Bugün Galatasaray ile ilgili lehine bir şey var ise lütfen çıkıp söylesinler. Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar gibi iki hakem alındı. İş oradan başladı." 

İnsan emeğini, alın terini, çıkar ve kötülük ittifakına yem eden kim varsa elbette karşılığını birgün alacaktır. Bu iki hakem de itibarlı hakemlerdir ama siz bunu böyle hazırlarsanız. Geçen seneden itibaren düşmanlar bizim adımıza dost oldular. Galatasaray'ın yalnızlaştırılmasına yönelik bir algı süratle yapılıyor. Ancak geçen sene ben hatırlarsanız 'organize ama amatör bir kötülük var' demiştim. Herhalde benim amatör lafıma alınmış olacaklar ki bu sene çok profesyonel hamleler görüyoruz. Galatasaray camiasına sesleniyorum. Bunun karşısında bütün olmak lazım. İçeride sıkıntıya sebebiyet vermeden dışarıya bir bütün halinde karşı durmalıyız. Bakın tüm maçlara. Bugün mesela maçta Galatasaray adına bir şey yok ama öyle bir şey var ki, emek boşa, bu kadar mesai, ömür tüketme, fedakarlık, mücadele boşa sayılıp başka algılar oluşturulmaya çalışılıyor. 

Basın toplantısının devamında,  3-2 biten maç ve şampiyonlar ligi kurası hakkında konuşmuştu Fatih Hoca.

Yukarıdaki metinde sarf ettiği sözler için  Sayın Terim’e PFDK tarafından 4 maç ceza verildi. Ceza bu haliyle onanır ise  Türk Telekom’daki Fenerbahçe maçı da dahil olmak üzere dört karşılaşmada yedek kulübesinde  olamayacak.

Ağzından çıkan her sözde ceza ya da cezalar verilmesinin sebebi neler olabilir acaba:

Milli takımdan ayrılışı ve sonrasında yaşanana tazminat durumlarının diyeti mi bu cezalar?

Geçen sene 15 maç ceza verdik, şampiyon oldular ; bu sene de mi Galatasaray’ı motive etmek için bu cezalar.

Elinizi vicdanınıza koyduğunuzda, Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar gibi iki değerli futbol insanının gönderilmesindeki vefasızlığı yüzünüze vurduğu  için mi bu cezalar? 

Bu liste uzar gider.

Bu verilen ceza görünümdeki yedek kulübesinden uzaklaştırma hamlesi ile Galatasaray’ı yıkamazsınız. Sahaya çıkan her Galatasaray futbolcusu; kulübede göremediği hocalarının ruhen orada olacağını maçların her dakikasında hissedecektir.

Taraftarı da yönetimi de bu his içinde olacaktır.

Bu yöntemlerle Ne Galatasaray taraftarını ne de yönetimini yıldıramazsınız. 

Sayın Futbolu yöneten büyüklerim; nedenini halen bilmediğimiz 4 maçlık cezanın mimarları, Galatasaray yeteri kadar formda ve istekli.

Sizin ayrıca bir motivasyon  desteği sağlamanıza gerek yok. 

Galatasaray, sizin verdiğiniz bu cezayla yıkılmaz, daha da kenetlenir.

Sevgiyle kalın.

Yorumlar 9 yorum
TREND HABERLER