YAZARLAR

Konyaspor üzerinden prim yapamazsın!

Birileri gündemden düşünce ya siyasilere laf söyleyip gündem olmak ister yada spor üzerinden prim yapmak isterler. Bazen tercihleriniz size prim yapmanızı sağlar ve insanlar size destek olur ama bazen de duvara toslar gibi çakılır kalırsınız.

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Birileri gündemden düşünce ya siyasilere laf söyleyip gündem olmak ister yada spor üzerinden prim yapmak isterler. Bazen tercihleriniz size prim yapmanızı sağlar ve insanlar size destek olur ama bazen de duvara toslar gibi çakılır kalırsınız.

Konya, spor anlamında bu ülkenin kalbidir. Unutulan birçok spor branşı bu şehirde yaşatılmaktadır. Bu şehirden Türkiye ve Dünya şampiyonları çıkmıştır. Sadece futbol ve basketbol değil, bu şehirde Tekvando, Wingtsun, halter, bisiklet, okçuluk gibi daha birçok spor branşı yapılmaktadır. Daha Nisan ayında yapılan turnuvada ülkemizi temsil eden ve 29 ülke, 361 kulüp ve 2500 sporcunun katıldığı turnuvadan 5 madalya ile dönen Meram Belediyesporlu sporcularımız oldu. Mart ayınca Kick boks turnuvasında bu şehirden ve yine Meram Belediyespor’dan 3 Türkiye şampiyonu çıkardık. Kaldı ki yine Besra Duman ve Nazmiye Muslu’nun başarılarını saymama gerek yok.

Konyaspor bu şehrin sadece bir futbol kulübü olmadı. Tüm branşlarda faaliyet göstermeye gayret eden bir kulüp oldu. Geçmişten günümüze bir çok branşta emeği olan bir kulüptür. Aynı yıl Süper ligde üçüncü olmuş, Türkiye Kupasını kazanmış ve akabinde bu başarılarını Süper kupa ile taçlandırmıştır. Bu takım üst üste iki yıl Uefa Avrupa Ligine katılma başarısı göstermiştir.

Konyaspor ve Aykut Kocaman’ı hedef alan beyanatlarının tamamen Galatasaray’ın puan kaybetmesi ile alakalı olduğu aşikardır. Konyaspor için Galatasaray neyse Fenerbahçe’de öyledir. Galatasaray’ın şampiyonluğuna mani olmak için oynadığını iddia eden malum şahıs, Fenerbahçe deplasmanında aldığı bir puanı nasıl aldığını unuttu mu acaba? Fenerbahçe’den puan alan Konyaspor iyi oynadı ama Galatasaray’dan puan alan Konyaspor izlemeye değmez öyle mi? Bu açıklamaların seni olabileceğin kadar rezil etti zaten. Senin Konyaspor’a bu denli nefret söylemleri ile yaklaşımını kınıyorum. Konyaspor’un 11 maçtır kazanamıyor olması Konyaspor’un meselesidir. Türkiye’nin en karakterli hocalarından bir tanesi Konyaspor’un başındadır. Ne yaptığını bilen, aklı selim davranışlar sergileyen,  Türkiye’ye örnek olacak projeleri ile taktir edilen bir yönetim var. Başarı ya da başarısızlık durumlarını yönetim ve hoca değerlendirir. Bizlerde genel kurul üyeleri kongrede fikrimizi beyan ederiz. Bu mesele senin haddine değildir! Konyaspor yönetiminin Alanyaspor maçı ile ilgili yapmış olduğu açıklama bile insanların bu takımı sevmeleri için bir sebeptir. 11 maçtır kazanamıyor olabiliriz. Her takımın çıkışta olduğu gibi formsuz olduğu dönemler olabilir. Bunun da üstesinden gelecek olan yönetim, hoca, oyuncular ve taraftardır. Başkalarının aklına ihtiyacımız yok.

Yorumlar
TREND HABERLER