YAZARLAR

Fenerbahçe’ye 2 gol atsam yeter! Aziz Başkan!!!

Fenerbahçe’ye 2 gol atsam yeter! Aziz Başkan!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Gekas iyi ki 2 atsam yeter demiş. Allah muhafaza 5 dese atardı. Fenerbahçe her oynadığı maçta bir adım daha geriye gidiyor. Takım düzelir derken her hafta daha da vahim bir tablo ortaya çıkıyor. Forvetlerin formsuzluğuna defans hattı da katıldı. Kaleci Mert’te hatalı goller yemeye başladı. Yani takımın dengesi tamamen bozuldu.

İsmail Kartal bu takımın hocası olamayacağını, bu sorumluluğun üstesinden gelemeyeceğini bilmeli ve tadında bırakmalıdır. Fenerbahçelilerin İsmail hocaya olan sevgisi fazlası ile vardır ve eksilmez. Araya bir kırgınlık girmeden bırakması her iki taraf içinde hayırlı olur. Fenerbahçe’nin Ersun Yanal dönemindeki futbolundan eser kalmadı. Aynı kadro ve Diego takviyesi ile daha da iyi bir performans beklerken takımın bir anda Aykut Kocaman döneminde dönmesi hayal kırıklığı yaşattı. Bu olan bitenlerin tek sorumlusu her zaman olduğu gibi Aziz Yıldırım’dır. Aziz Yıldırım kafasına göre takım yönetirse, hocaların işlerine karışırsa bu tablo hiçbir zaman değişmez.

İsmail Kartal’ı takımın başına neden mi getirdi? Kendisi sorumluluk alarak getirdi ve takımın antrenmanından, sahaya çıkan kadroya kadar müdahale edebileceği bir isim olarak gördü. Aziz Yıldırım Fenerbahçe’yi çok seviyor ve başarılı olmasını istiyor. Buna itirazımız yok. Bireysel kararları ile takıma zarar verdiğinin farkına varması gerekir.

Alex hiç yakışık olmayacak şekilde gönderildi, suçlu ALEX!

Ersun Yanal istifa etti, suçlu Ersun Yanal!

Abdullah Kiğılı istifa etti, suçlu Kiğılı!

Ceo Hakkı bey istifa etti, yakında açıklarlar ve yine onu suçlarlar.

Herkes suçlu ama Aziz Yıldırım suçlu değil. O hiç hata yapmaz! Fenerbahçe’yi seven bir tek o!

Takım dökülüyor Başkan!

Futbolcular tartışıyor, küslükler var. Yabancı oyuncularla yerli oyuncular arasında problem olduğu çok net belli.

Takımın antrenmanları belli ki yetersiz! Ersun hocayı istemeyen oyuncular bu sebepten dolayı mı istemiyorlardı?

Kıdemli oyuncular Emre ve Volkan takımın kele kesenliğini mi yapıyorlar?

Volkan ve Emre’nin Akhisar maçında sakatlıklarını bahane ederek kendi kararları ile oynamak istemedikleri iddiaları hakkında ne düşünüyorsun?

Bir aralar çıkıp konuşuyordun ama şimdi tek kelime etmiyorsun. Taraftar mutsuz, isteksiz… Stadyuma gelen taraftar sayısından belli değil mi?

Sorumluluk benim dedin. Şampiyonluk gittiği zaman yine ne bahane bulacaksın?

Kimi suçlayacaksın?

Hocayı mı, oyuncuları mı?

Her zaman ki gibi yine 3 Temmuz mevzusuna mı gireceksin?

Federasyon mu kabahatli olacak Merkez Hakem Kurulu mu?

Yeter artık diyorum!!!

Başkanlığınız döneminde rakip takımları daha çok mutlu ettiniz. Yıldız getirdiniz, kafanız esti gönderdiniz. Hoca başarılı oldu, gönderdiniz. Yöneticileriniz ayrıldı. Kimse ile uyum sağlayamadınız. Başkalarının fikirlerine saygı duymadınız. Yanlış da yapsanız hatalarınızı görmediniz.

Nerede Nihat Özdemir?

Nerede Ali Koç?

Abdullah Kiğılı nerede?

Hakan Bilal Kutlualpler, Sadettin Saranlar nerede?

Gitmemesi gereken herkesi gönderdiniz ama siz hala oradasınız. Bu kulüp sizin değil! Biz yazmaktan yorulduk, taraftar söylemekten yoruldu ama siz hala istenmediğiniz yerde iyi duruyorsunuz. Aziz Yıldırım’ı destekleyen taraftar gruplarına da sesleniyorum. Aziz Başkan durdukça sportif başarıdan uzak, Avrupa Kupalarından uzak bir takım izleyeceksiniz. Diğer takım taraftarlarının nefret ettiği, her platformda yalnız bırakılan bir kulüp taraftarı olmaya devam edeceksiniz. Sizin de artık yeter deme zamanınız geldi diye düşünüyorum. 

Yorumlar
TREND HABERLER