Nisan 2018 Haberleri

Bursaspor'u Stancu-Batalla ikilisi sırtlıyor

Bursaspor'u Stancu-Batalla ikilisi sırtlıyor Bursaspor'un ligde attığı gollerin yarısından fazlasında Bogdan Stancu ve Pablo Martin Batalla'nın direkt katkısı bulunuyor.

Maradona teknik direktörlükte yine tutunamadı

Maradona teknik direktörlükte yine tutunamadı Arjantin'in efsane futbolcularından Diego Armando Maradona, teknik direktörlüğünü üstlendiği Birleşik Arap Emirlikleri ekibi El-Fujairah takımında başarılı olamayınca görevini bıraktı.

Fenerbahçe dünyaca ünlü 2 yıldızı kadrosuna kattı!

Fenerbahçe dünyaca ünlü 2 yıldızı kadrosuna kattı! Yeni sezonda takımı Zoran Terzic’e emanet edecek olan Fenerbahçe, Bricio’nun ardından Sırp milli pasör Ana Antonijevic ve genç Kübalı pasör çaprazı Melisa Vargas’ı da kadrosuna kattı.

Fenerbahçe'nin borcu açıklandı

Fenerbahçe'nin borcu açıklandı Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin toplam borcunun 295 milyon 917 bin 435 lira açıklandı.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç birbirlerine sarıldı

Aziz Yıldırım ve Ali Koç birbirlerine sarıldı Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri’nde başladı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Ali Koç, Küçük'ün daveti üzerine kürsüye gelerek birbirlerine sarıldı.

Canlı yayında kadın muhabire skandal taciz!

Canlı yayında kadın muhabire skandal taciz! Chivas'ın Kuzey ve Orta Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sonrasında canlı yayın yapan bir kadın muhabir, holigan taraftarların tacizine uğradı. Sinirlenen muhabir yayını yarıda keserek taraftara mikrofonla vurmaya başladı.

Kadın muhabire canlı yayında taciz!

Kadın muhabire canlı yayında taciz! Chivas'ın Kuzey ve Orta Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sonrasında canlı yayın yapan bir kadın muhabir, taraftarların tacizine maruz kaldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER