Aralık 2018 Haberleri

Milli Takım Ceyhun Yıldızoğlu'na emanet

Milli Takım Ceyhun Yıldızoğlu'na emanet A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörlüğüne Ceyhun Yıldızoğlu getirildi.

Devler peşine düştü Malatya yıldız ismi kaptı

Devler peşine düştü Malatya yıldız ismi kaptı Evkur Yeni Malatyaspor, bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor’un da gündemine gelen Michal Pazdan ile prensip anlaşmasına vardı.

Emenike geri mi dönüyor? Yücel İldiz açıkladı

Emenike geri mi dönüyor? Yücel İldiz açıkladı Spor Toto 1'inci Lig'de ikinci yarıya güçlü bir kadro ile girmenin planlarını yapan şampiyonluk adaylarından Denizlispor'da teknik direktör Yücel İldiz, adı yeşil-siyahlılarla anılan eski öğrencisi Emmanuel Emenike ve transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Malatyaspor'un hocası Erol Bulut Umre'ye gitti

Malatyaspor'un hocası Erol Bulut Umre'ye gitti Evkur Yeni Malatyaspor’un başında 2 sezondur yakaladığı istikrarlı performansla adından söz ettiren başarılı Teknik Direktör Erol Bulut, ailesiyle birlikte Umre’ye gitti.

Altınordu'da Yusuf'a Varşova kancası

Altınordu'da Yusuf'a Varşova kancası Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da forma giyen genç sol bek Yusuf Acer'e Polonya ekibi Legia Varşova'nın talip olduğu öğrenildi.

Ersun Yanal'ın puan sözü

Ersun Yanal'ın puan sözü Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ali Koç'a bir görüşme gerçekleştirdi. Tecrübeli teknik adam, ikinci yarıda 40 puan toplayacaklarını söyledi.

Avrupa'da oynayan futbolcularımızın performansları

Avrupa'da oynayan futbolcularımızın performansları Avrupa'da birçok ligde 2018-2019 sezonunun ilk yarıları tamamlandı. Ülkemizi temsil eden futbolcularımızın performanslarını sizler için derledik.

TREND HABERLER
TREND HABERLER