Kasım 2018 Haberleri

Ali Koç'tan bomba Ersun Yanal açıklaması! Ses kaydı ortaya çıktı

Ali Koç'tan bomba Ersun Yanal açıklaması! Ses kaydı ortaya çıktı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Teknik Direktör Ersun Yanal ve yeni hoca ilgili açıklamayı önümüzdeki hafta yapacağını söyledi.

Mustafa Denizli'den derbi öncesi çarpıcı analiz

Mustafa Denizli'den derbi öncesi çarpıcı analiz Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kasımpaşa'da teknik direktör Mustafa Denizli, bu önemli maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor Kayseri'ye gitti

Trabzonspor Kayseri'ye gitti Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın Kayserispor'a konuk olacağı karşılaşma için bu kente gitti.

Derbi öncesi Beşiktaş'a iki isimden kötü haber

Derbi öncesi Beşiktaş'a iki isimden kötü haber Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi Siyah beyazlı ekibe Babel ve Pepe'den kötü haber geldi.

Avrupa basını hatalı gol yiyen Karius ile dalga geçti

Avrupa basını hatalı gol yiyen Karius ile dalga geçti Avrupa'nın önemli gazeteleri, Sarpsborg maçında 40 metreden gol yiyen Alman kaleci için, "Zavallı Karius", "Felaket Karius" gibi ifadeler kullandı.

Erwin Koeman'dan olay açıklama! 'Sezon sonuna kadar kalmayabilirim

Erwin Koeman'dan olay açıklama! 'Sezon sonuna kadar kalmayabilirim Fenerbahçe'de Cocu'dan sonra görevi devralan Erwin Koeman Hollanda medyasına açıklamalarda bulundu

Galatasaray'da dev operasyon!

Galatasaray'da dev operasyon! Lokomotiv Moskova karşısında alınan 2-0’lık yenilgi ile Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma şansını yitiren Galatasaray’da, Ocak ayından taşlar yerinden oynayacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER