Kasım 2018 Haberleri

Çaykur Rizespor MKE Ankaragücü maçı sonucu ve özeti

Çaykur Rizespor MKE Ankaragücü maçı sonucu ve özeti Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Çaykur Rizespor evinde MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

Atiker Konyaspor Aytemiz Alanyaspor maçı sonucu ve özeti

Atiker Konyaspor Aytemiz Alanyaspor maçı sonucu ve özeti Spor Toto Süper Lig’de Atiker Konyaspor ile Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Tahkimden Beşiktaş'a kötü haber

Tahkimden Beşiktaş'a kötü haber Beşiktaş Futbol A Takım Direktörü Rıza Ali Naibi'nin 21 gün hak mahrumiyeti cezası onandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın en iyisi seçildi

UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın en iyisi seçildi UEFA Avrupa Ligi'nde Sarpsborg'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta Jeremain Lens, haftanın futbolcusu seçildi.

Fatih Terim'den derbi öncesi Galatasaray taraftarına çağrı!

Fatih Terim'den derbi öncesi Galatasaray taraftarına çağrı! Galatasaray'da Fatih Terim'in sosyal medyadaki paylaşımı dikkat çekti.

İtalya basını Hakan Çalhanoğlu'nun satılacağını yazdı

İtalya basını Hakan Çalhanoğlu'nun satılacağını yazdı Finansal Fair-Play anlamında sıkıntı yaşayan İtalya ekibi Milan, devre arası transfer döneminde milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu satarak rahatlamayı düşünüyor.

Bomba ses kaydı! Ali Koç'tan Ersun Yanal açıklaması...

Bomba ses kaydı! Ali Koç'tan Ersun Yanal açıklaması... Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un, sarı-lacivertli bir taraftar ile yaptığı telefon konuşması sosyal medyaya bomba gibi düştü.

TREND HABERLER
TREND HABERLER