Ocak 2017 Haberleri

Salih Uçan'dan kötü haber!

Salih Uçan'dan kötü haber! Kayserispor - Fenerbahçe maçının 65. dakikasında sakatlanan Salih Uçan oyuna devam edemedi ve kenara geldi.

Erman Toroğlu: Baştaki tuz ruhunun değişmesi lazım

Erman Toroğlu: Baştaki tuz ruhunun değişmesi lazım Erman Toroğlu Kayseri'de 4-1 mağlup olan Fenerbahçe'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Ergün Babahan'dan Fenerbahçeli başkanlık sistemi yorumu

Ergün Babahan'dan Fenerbahçeli başkanlık sistemi yorumu Gazeteci Ergün Babahan, twitter'dan başkanlık sistemini Fenerbahçe ile bağdaştırmaya çalışarak kendince eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçe'den 32 maç sonra bir ilk

Fenerbahçe'den 32 maç sonra bir ilk Spor Toto Süper Lig'in 19.haftasında düşme hattında bulunan Kayserispor'a 4-1 kaybeden Fenerbahçe, 32 maç sonra büyük bir hüsran yaşadı.

Podolski'den Fenerbahçe'ye pastırmalı gönderme

Podolski'den Fenerbahçe'ye pastırmalı gönderme Fenerbahçe'nin, Kayserispor'a deplasmanda mağlup olduğu maçın ardından Lukas Podolski sosyal medyadan flaş bir göndermede bulundu.

Hakan Çalhanoğlu'nun 'evet' demesi Alman medyasında

Hakan Çalhanoğlu'nun 'evet' demesi Alman medyasında Die Welt Bayer Leverkusen'in Çalhanoğlu'na tepki göstermesini istedi.

Sergen Yalçın müthiş galibiyetin sırrını açıkladı

Sergen Yalçın müthiş galibiyetin sırrını açıkladı Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe karşısında alınan 4-1'lik galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER