Temmuz 2016 Haberleri

Vodafone KaraKartal'lılar Avusturya'da!

Vodafone KaraKartal'lılar Avusturya'da! Beşiktaş Kulübü ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, Vodafone KaraKartal platformu ile Beşiktaşlı abonelerine yaptığı sürprizleri sürdürüyor.

ManU hazırlıkları tamam!

ManU hazırlıkları tamam! Galatasaray Futbol Takımı, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile İsveç'in Göteborg kentinde yarın yapacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı.

Jan Olde Riekerink'ten transfer müjdesi

Jan Olde Riekerink'ten transfer müjdesi Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, taraftarların merakla beklediği transferle ilgili gelecek hafta müjdeli haberler olacağını söyledi.

Trabzonspor'da istifa kararı

Trabzonspor'da istifa kararı Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Suat Şen, Trabzonspor'un Trabzon'a yabancılaştırıldığını belirterek istifa ettiğini açıkladı.

Galatasaray yeni Hagi'yi kaptırıyor

Galatasaray yeni Hagi'yi kaptırıyor Galatasaray, Marian Draghiceanu transferinde İtalyan devlerine takıldı. Cimbom, İtalyanların da listesinde olan genç ismi her an elinden kaçırabilir.

Bursaspor'da iki yabancı gidiyor

Bursaspor'da iki yabancı gidiyor Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay Bursaspor TV'ye gündemle ilgili açıklamalarda bulundu

Trabzonspor'da çırılçıplak futbolcu şoku

Trabzonspor'da çırılçıplak futbolcu şoku Trabzonspor'da forma giyen Luis Cavanda'nın tesislerde çırılçıplak dolaştığı ve bu olayın etrafında bulunanlara büyük rahatsızlık verdiği ortaya çıktı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER