Mart 2016 Haberleri

Avusturya basını Ramazan Özcan'ı konuşuyor

Avusturya basını Ramazan Özcan'ı konuşuyor Avusturya basını Türkiye karşısındaki mağlubiyetin tek sorumlusu olarak kaleci Ramazan Özcan'ı gösterdi.

Federasyon Gökhan Gönül olayının aslını açıkladı

Federasyon Gökhan Gönül olayının aslını açıkladı TFF’den Gökhan Gönül açıklaması geldi! Basın sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Gökhan Gönül’ün kullandığı yasaklı maddenin Fenerbahçe tarafından federasyona önceden bildirildiğini açıkladı.

Fenerbahçe Gökhan Gönül ile ilgili açıklama yaptı

Fenerbahçe Gökhan Gönül ile ilgili açıklama yaptı Fenerbahçe Kulübü, yasaklı madde kullandığı tespit edilen Gökhan Gönül için resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlandı.

Caner Erkin'in yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı

Caner Erkin'in yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı Altı yıllık eşi Asena Atalay’dan iki ay önce tek celsede boşanan Caner Erkin'in Antalya’da birlikte görüntülendiği yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı...

Pele dünya devine dava açtı

Pele dünya devine dava açtı Brezilyalı futbol efsanesi Pele dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Samsung’a dava açtı.

Galatasaray Lucien Favre ile el sıkıştı

Galatasaray Lucien Favre ile el sıkıştı Galatasaray yönetimi İsviçreli teknik adam Lucien Favre ile geçtiğimiz hafta içinde bir görüşme gerçekleştirildi.

Trabzonspor Mehmet Ekici'ye kavuşuyor

Trabzonspor Mehmet Ekici'ye kavuşuyor Sakatlığı sebebiyle son 8 maçta forma giyemeyen Mehmet Ekici, teknik direktör Hami Mandıralı döneminde resmi karşılaşmalarda ilk kez oynayacak düzeye geldi

TREND HABERLER
TREND HABERLER