Aralık 2016 Haberleri

Advocaat Aziz Yıldırım'ı ikna edemedi

Advocaat Aziz Yıldırım'ı ikna edemedi Hollandalı hoca, orta saha, sağ bek ve sol açığa takviye istedi. Bu talebin bütçelerini aşacağını düşünen başkan Aziz Yıldırım, 2 oyuncu alıp yola devam etmekte ısrarcı.

Fenerbahçe Olympiakos deplasmanında dağıldı

Fenerbahçe Olympiakos deplasmanında dağıldı Fenerbahçe Olympiakos ile Euroleague'in 15. hafta maçında karşılaştı.. Temsilcimiz mücadeleden 71-62'lik yenilgiyle ayrıldı.

İşte ilk devrenin hakem dosyası

İşte ilk devrenin hakem dosyası Spor Toto Süper Lig’in ilk devresinde en çok maç yöneten ve en fazla kırmızı kartına başvuran hakem Ali Palabıyık oldu. Ali Palabıyık’ın ligde en fazla maçını yönettiği takımlar ise üçer karşılaşmayla Fenerbahçe ve Trabzonspor oldu.

Arda Turan'dan Çin açıklaması

Arda Turan'dan Çin açıklaması Arda Turan, Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu, NTV Spor'da katıldıkları programda önemli açıklamalarda bulundu.

Serena Williams nişanlandı

Serena Williams nişanlandı Dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı kadın tenisçilerinden Serena Williams, Alexias Ohanian ile nişanlandığını açıkladı.

Fenerbahçe 2016'yı galibiyetle kapattı

Fenerbahçe 2016'yı galibiyetle kapattı Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. haftasında Menemen Belediyespor'u yenerek 2016 yılını galibiyetle tamamladı.

TBF Pınar Karşıyaka'ya acımadı cezayı kesti

TBF Pınar Karşıyaka'ya acımadı cezayı kesti TBF Disiplin Kurulu, Pınar Karşıyaka'ya seyircisiz oynama cezası verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER