Temmuz 2015 Haberleri

Eden Hazard'dan Messi golü

Eden Hazard'dan Messi golü Eden Hazard, Chelsea ile Barcelona arasında oynanan özel maçta attığı güzel golle izleyenleri büyüledi.

Fenerbahçe nasıl tur atlar?

Fenerbahçe nasıl tur atlar? Shakhtar Donetsk ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'nin turu geçebilmesi için rövanşta hangi skorlar yeterli olacak?

Süper Lig'e yeni sponsor geliyor

Süper Lig'e yeni sponsor geliyor Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce Süper Lig'e sponsor olan Turkcell ile masaya oturdu.

Trabzonspor'un yarınki Rabotnicki maçına kalede İbrahim Demir ile başlaması bekleniyor.

Trabzonspor'un yarınki Rabotnicki maçına kalede İbrahim Demir ile başlaması bekleniyor. Trabzonspor'un yarınki Rabotnicki maçına kalede İbrahim Demir ile başlaması bekleniyor.

Diego Ribas  Nani’ye toplam 12 pas geçirdi

Diego Ribas Nani’ye toplam 12 pas geçirdi Fenerbahçe takımın orta saha oyuncusu Diego maç boyunca yeni transfer Nani’ye toplam 12 pas geçirdi.

Gökhan İnler'in yeni adresi belli oluyor!

Gökhan İnler'in yeni adresi belli oluyor! Beşiktaş'ın gündeminde olduğu ileri sürülen Napoli'nin Türk asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu Gökhan İnler'in yeni adresi belli oluyor.

Passolig alacaklara kötü haber

Passolig alacaklara kötü haber E-Bilet uygulayıcısı Passolig, Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçıyla birlikte yeni bir uygulama başlattı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER