Mart 2015 Haberleri

19 şampiyonluğu olan tek kulübüz

19 şampiyonluğu olan tek kulübüz Galatasaray Divan Kurulu’nda konuşan Zafer Şener, Mahmut Uslu ve Gökmen Özdenak’ı ağır bir dille eleştirdi.

Ersun Yanal Marcelo Brozovic'e hayran kaldı

Ersun Yanal Marcelo Brozovic'e hayran kaldı Milli arada Avrupa'ya futbolcu avına çıkan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın son gözdesi Marcelo Brozovic oldu.

İşte Türkiye'nin özel maç karnesi

İşte Türkiye'nin özel maç karnesi İşte Hazırlık maçında salı günü deplasmanda Lüksemburg ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nın karnesi..

F.Bahçe'nin kapısı Alex'e yeniden açılıyor

F.Bahçe'nin kapısı Alex'e yeniden açılıyor Alex de Souza, Aziz Yıldırım'a sevgilerini yollarken, F.Bahçe Başkanı da sorunu olmadığını dile getirdi. Sarı lacivertli kulübün eski kaptanına kapıları açması bekleniyor.

Trabzon'da bonservis operasyonu!

Trabzon'da bonservis operasyonu! Sezon bitmeden kiralık oyuncular Özer Hurmacı, Salih Dursun ve Hakan'ın bonservisleri için düğmeye basıldı.

Neymar'a insanlık dışı faul

Neymar'a insanlık dışı faul Brezilya Şili maçında, Şilili oyuncu Medel'in yıldız oyuncu Neymar'a yaptığı hareket büyük tepkilere neden oldu.

Brezilyalı kaleci yine frikikten attı

Brezilyalı kaleci yine frikikten attı Attığı frikik golleriyle nam salan Brezilyalı kaleci Rogerio Ceni, bu haftayı da boş geçmedi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER