Ocak 2015 Haberleri

Çağla Kubat: Beşiktaşlıyım ama sadece Yıldırım destekledi

Çağla Kubat: Beşiktaşlıyım ama sadece Yıldırım destekledi Ünlü sörfçü Çağla Kubat, Beşiktaş Kulübü ile görüştüğünü ancak kendisine destek verilmediğini söyledi.

Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı

Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı Beşiktaş F grubunu ikinci, Fenerbahçe ise E grubunu lider tamamlarsa son 16'da karşı karşıya gelecekler.

Galatasaray Kulübü'nün başı Engin Baytar ile dertte

Galatasaray Kulübü'nün başı Engin Baytar ile dertte Galatasaray, Engin Baytar'ın sözleşmesini feshetmek istedi ancak 31 yaşındaki futbolcu rest çekti.

Diego Costa’nın cezası belli oldu

Diego Costa’nın cezası belli oldu İngiltere Lig Kupası'nda Liverpool futbolcusu Emre Can'a Diego Costa'nın yaptığı sert hareket Chelsea'ye pahalıya mal oldu.

Dany ilk maçında şov yaptı

Dany ilk maçında şov yaptı Galatasaraylı Dany yeni ekibini kendine hayran bıraktı, Evian taraftarı Dany'e tam not verdi.

F.Bahçe'ye bir iyi bir kötü haber

F.Bahçe'ye bir iyi bir kötü haber Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe'de 19 kişilik kafile belli oldu.

Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Murray

Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Murray Avustralya Açık'ta geçen yılın şampiyonu Stanislas Wawrinka'yı yenen Djokovic, finalde Andy Murray ile karşılaşacak

TREND HABERLER
TREND HABERLER