Ocak 2015 Haberleri

Paris Saint Germain - Rennes: 1-0

Paris Saint Germain - Rennes: 1-0 Fransa Ligue 1'in 23. hafta ilk maçında Paris Saint Germain sahasında Rennes'i 1-0 yendi.

Wolfsburg - Bayern Münih maçının fotoğrafları

Wolfsburg - Bayern Münih maçının fotoğrafları Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 52. sezon 18. hafta (ikinci yarı ilk maçı) Wolfsburg - Bayern Münih maçı ile başladı.

Wolfsburg [4 - 1] Bayern Münih

Wolfsburg [4 - 1] Bayern Münih Bundesliga'daikinci yarının açılış maçında lider Bayern Munich, takipçisi Wolfsburg'a konuk oldu.

Panathinaikos - Galatasaray Liv Hospital maçı maçının fotoğrafları

Panathinaikos - Galatasaray Liv Hospital maçı maçının fotoğrafları Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu 5. maçında Panathinaikos ile karşı karşıya geldi.

Ersun Yanal maçtan sonra açıklamalar yaptı

Ersun Yanal maçtan sonra açıklamalar yaptı Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, SAİ Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Daily Star gazetesi Sami Khedira için flaş bir iddiada bulundu

Daily Star gazetesi Sami Khedira için flaş bir iddiada bulundu İngiliz basını, Real Madrid'den ayrılması beklenen Alman milli futbolcu Sami Khedira için flaş bir iddiada bulundu.

Galatasaray oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü Galatasaray Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

TREND HABERLER
TREND HABERLER