Mayıs 2014 Haberleri

Araplar Gheorghe Hagi için kesenin ağzını açtı

Araplar Gheorghe Hagi için kesenin ağzını açtı Araplar, Gheorghe Hagi için kesenin ağzını açtı, yıllık 3 milyon euro teklif etti..

Liverpool Lambert'i renklerine bağladı

Liverpool Lambert'i renklerine bağladı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, forvet oyuncusu Rickie Lambert'in transferi için kulübüyle anlaşmaya vardı.

Aydınspor Berkay Günay'ı renklerine bağladı

Aydınspor Berkay Günay'ı renklerine bağladı 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923, İnegölspor'da forma giyen 24 yaşındaki Berkay Günay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İbrahim Hacıosmanoğlu Lucescu'yu getiriyor

İbrahim Hacıosmanoğlu Lucescu'yu getiriyor Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın görüşmesinden sonuç çıkmadı.

Orduspor'un yeni başkanı kim olacak?

Orduspor'un yeni başkanı kim olacak? PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Adem Türkmen, başkanlık seçimiyle ilgili konuştu..

Liverpool Emre Can'ın transferinde mutlu sona ulaştı

Liverpool Emre Can'ın transferinde mutlu sona ulaştı Liverpool'un, Bayer Leverkusen'de forma giyen Türk asıllı Emre Can'ın transferinde mutlu sona ulaştığı öne sürüldü.

Hatayspor ile Alanyaspor yarın İstanbul'da karşılaşacak

Hatayspor ile Alanyaspor yarın İstanbul'da karşılaşacak Spor Toto 2. Lig play-off finalinde Hatayspor ile Alanyaspor yarın İstanbul'da karşılaşacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER