Şubat 2014 Haberleri

Napoli deplasmanda Livorno ile karşı karşıya geldi

Napoli deplasmanda Livorno ile karşı karşıya geldi İtalya Serie A'nın 26. haftasında Napoli deplasmanda Livorno ile 1-1 berabere kaldı.

Uğur Tütüneker maç sonrası açıklamalarda bulundu

Uğur Tütüneker maç sonrası açıklamalarda bulundu Çaykur Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, Galatasaray beraberliği sonrasında açıklamalarda bulundu...

Olympiakos ile Panathinaikos karşı karşıya geldi

Olympiakos ile Panathinaikos karşı karşıya geldi Yunanistan 1. Ligi'nin 27. haftası dev bir derbiye sahne oldu. İki ezeli rakip Olympiakos ile Panathinaikos karşı karşıya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 3 - Andreoli: 2

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 3 - Andreoli: 2 İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Andreoli ekibini 3-2 yenmesine rağmen kupadan elendi.

Tottenham 1-0 Cardiff City

Tottenham 1-0 Cardiff City Tottenham White Hart Lane'de ağırladığı Cardiff'i İspanyol forveti Roberto Soldado'nun golüyle 1-0 mağlup etti.

QPR - Leeds maçında<font color='#FF0000'> ilginç görüntü</font>

QPR - Leeds maçında<font color='#FF0000'> ilginç görüntü</font> QPR - Leeds maçında ev sahibi takım oyuncusu Ravel Morrison'un sigaralı görüntüsü büyük yankı uyandırdı.

A Milli Takım İsveç maçına hazırlanıyor

A Milli Takım İsveç maçına hazırlanıyor A Milli Futbol Takımı, İsveç ile 5 Mart'ta oynayacağı özel maç için İstanbul'da toplanmaya başladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER