Ocak 2014 Haberleri

Fenerbahçe'nin başarısının altında Yıldırım’ın parmağı var!

Fenerbahçe'nin başarısının altında Yıldırım’ın parmağı var! Fenerbahçe'nin başarısının altında, başkan Aziz Yıldırım’ın parmağı olduğu ortaya çıktı!

Oğuzhan Kayar Çocuk Esirgeme Kurumu Kulübü’nden bu yana olağanüstü değişti

Oğuzhan Kayar Çocuk Esirgeme Kurumu Kulübü’nden bu yana olağanüstü değişti G.Saray'ın yeni transferi Oğuzhan’ın hayatı, Çocuk Esirgeme Kurumu Kulübü’nden bu yana olağanüstü değişti.

Aziz Yıldırım: Salih'i alacak parahenüz icat edilmedi

Aziz Yıldırım: Salih'i alacak parahenüz icat edilmedi Roma, Salih Uçan için 8 milyon euro önerdi, Aziz Yıldırım bu sözle cevap verdi.

Aziz Yıldırım: Evimde oturup kaderime teslim olmam

Aziz Yıldırım: Evimde oturup kaderime teslim olmam Fenerbahçe Başkanı Yıldırım’dan 'bu enerjiyi nereden buluyor?' diyenlere yanıt...

Alves: Galatasaray, Beşiktaş ve Kasımpaşa 2.'lik yarışı yapacaklar

Alves: Galatasaray, Beşiktaş ve Kasımpaşa 2.'lik yarışı yapacaklar Fenerbahçeli futbolcu Alves'ten ligi karıştıracak sözler....

Mancini kaptanlığı Sabri'den neden aldı?

Mancini kaptanlığı Sabri'den neden aldı? Galatasaray'da tartışma konusu olan kaptanlık durumu hakkında Mancini açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Jermaine Jones ile sezon sonuna kadar anlaştı

Beşiktaş Jermaine Jones ile sezon sonuna kadar anlaştı Beşiktaş, Schalke'den Jermaine Jones ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER