Aralık 2014 Haberleri

Galatasaray 'da bazı futbolcuların durumları netleşmeye başladı

Galatasaray 'da bazı futbolcuların durumları netleşmeye başladı Galatasaray 'da bazı futbolcuların durumları netleşmeye başladı.

Global Futbol Ödülleri töreninde yılın futbolcusu seçildi

Global Futbol Ödülleri töreninde yılın futbolcusu seçildi Real Madrid'in Portekizli yıldızı, Dubai'de düzenlenen Global Futbol Ödülleri töreninde yılın futbolcusu seçildi.

F.Bahçe seyirci krizini böyle çözecek!

F.Bahçe seyirci krizini böyle çözecek! Fenerbahçe, iç saha maçlarına olan ilginin son derece az olması nedeniyle farklı bir uygulamaya gidecek.

Ronaldinho'dan 168 milyon dolarlık malikane!

Ronaldinho'dan 168 milyon dolarlık malikane! Meksika'nın önde gelen gazetelerinden Record'un haberine göre Meksika'da Queretaro'da forma giyen Brezilyalı yıldız Ronaldinho 168 milyon dolarlık malikane yaptırıyor.

Trabzonspor geçen sezonun gerisinde kaldı

Trabzonspor geçen sezonun gerisinde kaldı Spor Toto Süper Lig'de sahasında Eskişehirspor'a 4-1 yenilen Trabzonspor, ilk 15 haftalık bölümünde geçen sezondan daha az puan topladı.

Dany Galatasaray'a dönüyor!

Dany Galatasaray'a dönüyor! Galatasaray'dan kiralık olarak bir sezonluğuna Granada'ya transfer olan Dany Nounkeu'da korkulan oldu.

Beşiktaş'a 100 milyon TL'lik kredi

Beşiktaş'a 100 milyon TL'lik kredi Beşiktaş, Şirket'in mali yapısının güçlendirilmesi ve finansal durumunun düzeltilmesi için kredi aldı

TREND HABERLER
TREND HABERLER