Ağustos 2013 Haberleri

Beşiktaş kararı borsaya bildirdi!

Beşiktaş kararı borsaya bildirdi! Beşiktaş men cezasıyla ilgili kararı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin onamasını borsaya bildirdi.

Fenerbahçe'nin yıldızları gidiyor

Fenerbahçe'nin yıldızları gidiyor Fenerbahçe'nin yabancıları ayrılmak için sıraya girdi. Sow, Meireles ve Kuyt kendilerine kulüp arıyor.

Fernandes'in istediği rakam!

Fernandes'in istediği rakam! Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Manuel Fernandes, siyah-beyazlı takımda kalmak için istediği rakamda ısrar ediyor.

Beşiktaş'ın men <font color='#FF0000'>kararına ilk tepkiler</font>

Beşiktaş'ın men <font color='#FF0000'>kararına ilk tepkiler</font> CAS, Beşiktaş için kararını verdi. Sosyal medyada bu karar nasıl yankı buldu. İşte ayrıntılar...

Aziz Yıldırım en iyi dönemini yaşıyor

Aziz Yıldırım en iyi dönemini yaşıyor Süper Kupa'da Galatasaray'ı mağlup ederek sezona moralli hazırlanan Fenerbahçe'de önemli bir ayrıntı da dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray için tarihi dönemeç

Galatasaray için tarihi dönemeç Ünlü futbol yorumcusu ve analisti Uğur Meleke, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki zorlu grup kurasını ve rakiplerini değerlendirdi.

Beşiktaş'ın yerine Tromsö Avrupa'da

Beşiktaş'ın yerine Tromsö Avrupa'da Beşiktaş'ın Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası CAS tarafından onaylandı. Bu kararın ardından Tromsö'ya Avrupa Ligi yolu gözüktü.

TREND HABERLER
TREND HABERLER