Mart 2013 Haberleri

Ersun Yanal'dan maç yorumu

Ersun Yanal'dan maç yorumu Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gaziantepspor maçı sonrasında kötü oynadıklarını ve rakiplerinin sert bir oyun anlayışı sergilediğini dile getirdi.

Fenerbahçe'nin son idmanında 3 eksik

Fenerbahçe'nin son idmanında 3 eksik Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Akhisar ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Karşıyaka'nın 75. dakika zaferi

Karşıyaka'nın 75. dakika zaferi PTT 1. Lig 28. hafta mücadelesinde Boluspor, sahasında Karşıyaka ile karşı karşıya geldi.

İBB'li oyuncudan Burak Yılmaz'a övgü!

İBB'li oyuncudan Burak Yılmaz'a övgü! İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un savunma oyuncularından olan Can Arat, Burak Yılmaz hakkında açıklama yaptı.

Messi<font color='#FF0000'> Güiza'nın rekoruna</font> ortak oldu!

Messi<font color='#FF0000'> Güiza'nın rekoruna</font> ortak oldu! Barcelona'nın süper yıldızı Messi ardı arkası gelmeyen rekorlarına bir yenisini ekledi.

Barcelona Celta Vigo'ya takıldı

Barcelona Celta Vigo'ya takıldı Barcelona, ateş hattından kurtulma mücadelesi veren Celta Vigo'ya 29. haftada konuk oldu.

Galatasaray - İBB maçı

Galatasaray - İBB maçı Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında bu akşam İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırladı

TREND HABERLER
TREND HABERLER