Şubat 2013 Haberleri

Süleymanoğlu CEV açıklaması

Süleymanoğlu CEV açıklaması Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, Erkekler CEV Kupası finali rövanşında İtalya takımı Andreoli ile yapacakları maçla ilgili konuştu.

Galatasaraylı eski yıldız intihar etti

Galatasaraylı eski yıldız intihar etti UEFA Kupası'nı kazanan kadroda yer alan Alper Tezcan icra memurlarının madalyasına el koyması üzerine intihar etti.

Trabzonspor İstanbul'da gülmüyor

Trabzonspor İstanbul'da gülmüyor Spor Toto Süper Lig'de 4 Mart Pazartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'da galibiyet hasreti çekiyor.

Ahmet Nur Çebi'den TFF'ye mesaj

Ahmet Nur Çebi'den TFF'ye mesaj Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Aziz Yıldırım ve takımdaki sakatlar hakkında da konuştu.

Denizli Belediyespor göze geldi

Denizli Belediyespor göze geldi Lider Balıkesirspor’a konuk olacak olan Denizli Belediyespor’da, son antrenmanda sakatlanan futbolcular şok yarattı.

Aybüke Aktuna'dan gümüş madalya

Aybüke Aktuna'dan gümüş madalya Aybüke Aktuna, Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası'nda olimpik yay genç bayanlarda gümüş madalya kazandı.

570 milyon liralık derbi!

570 milyon liralık derbi! Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak derbi, Türkiye'nin Galatasaray ile birlikte en pahalı 3 takımından 2'sini karşı karşıya getirecek.

TREND HABERLER
TREND HABERLER