Aralık 2013 Haberleri

Galatasaray 2013'te neler yaptı?

Galatasaray 2013'te neler yaptı? Galatasaray, son günlerine girilen 2013 yılında birbirinden önemli başarılara imza atarak taraftarlarının yüzünü güldürdü..

Anadolu Efes Bjelica'yı transfer ediyor

Anadolu Efes Bjelica'yı transfer ediyor Anadolu Efes, İspanya'nın Laboral Kutxa takımında forma giyen Karadağlı oyuncu Milko Bjelica'yı transfer ediyor.

Yeni Malatyaspor'a yeni hoca adayı

Yeni Malatyaspor'a yeni hoca adayı Özcan Kızıltan ile yollarını ayırdıktan sonra Ziya Doğan ile görüşen Yeni Malatyaspor'da bir teknik direktör adayı daha ortaya çıktı.

Arda Turan <font color='#FF0000'>bu yanıtı beklemiyordu</font>

Arda Turan <font color='#FF0000'>bu yanıtı beklemiyordu</font> Arda Turan 'Sarı fırtına' başımızın tacı diye seslendiği Sinem Kobal'dan şok yanıt.

Siirtspor taraftarı isyan etti

Siirtspor taraftarı isyan etti Siirtspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ersan Kesici, takıma sahip çıkılmaması halinde Ankara'ya yürüyeceklerini belirtti..

Trabzonspor'un ilk yarı karnesi

Trabzonspor'un ilk yarı karnesi Trabzonspor Mustafa Akçay yönetiminde, ilk yarıda 30 resmi maçla en yoğun dönemi geçiren takım oldu.

Rizespor iyi başladı kötü bitirdi

Rizespor iyi başladı kötü bitirdi İlk yarıda ilk beş maçta 4 galibiyet bir mağlubiyet ile lige iyi başlayan Çaykur Rizespor, kalan 12 maçta ise aynı başarıyı gösteremedi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER