Ekim 2013 Haberleri

Aziz Yıldırım'dan kritik hamle

Aziz Yıldırım'dan kritik hamle Fenerbahçe’de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım’ın yeni yönetimine kimleri dahil edeceği merakla bekleniyor.

Tomas Sivok'tan müjdeli haber

Tomas Sivok'tan müjdeli haber Çaykur Rizespor maçının hemen öncesinde sahada ısınırken ağrıları nedeniyle maça dakikalar kala kadrodan çıkarılan Sivok'tan iyi haber geldi..

Emenike o gazeteciyi dava edecek

Emenike o gazeteciyi dava edecek Fenerbahçe'nin golcüsü Emenike, yalan yazdığını iddia ettiği Nijeryalı gazeteciye Twitter'dan tepki gösterdi..

Büyüka'dan Fenerbahçe için şoke eden bir tahmin

Büyüka'dan Fenerbahçe için şoke eden bir tahmin Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar'ı, Milliyet Gazetesi'nden Bilal Meşe ile usta gazeteci Şansal Büyüka masaya yatırdı.

Spor Toto Süper Lig kendine geldi

Spor Toto Süper Lig kendine geldi İlk 8 hafta itibarıyla gol açısından son 20 yılın en kısır dönemini geçiren Spor Toto Süper Lig 9’uncu haftada silkelendi.

Mario Balotelli için <font color='#FF0000'>müthiş iddia</font>

Mario Balotelli için <font color='#FF0000'>müthiş iddia</font> Mario Balotelli'nin Milan'dan ayrılarak Chelsea'ye gidebileceği iddia ediliyor.

Eski yıldız başı kesilerek öldürüldü

Eski yıldız başı kesilerek öldürüldü İsveç Süper Ligi Allsvenskan'da kısa süre futbol oynadıktan sonra ülkesine dönen Brezilyalı futbolcu João Rodrigo, başı kesilerek öldürüldü.

TREND HABERLER
TREND HABERLER