Haziran 2012 Haberleri

Ve Yattara kontrolden geçti!

Ve Yattara kontrolden geçti! Bursaspor ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor'un eski futbolcusu İbrahim Yattara sağlık kontrolünden geçti.

TED Karşıyakalı oyuncu ile anlaştı

TED Karşıyakalı oyuncu ile anlaştı Beko Basketbol Ligi temsilcilerinden TED Ankara Kolejliler, geçen sezon Pınar Karşıyaka'da oynayan pivot oyuncu ile anlaştı.

Süper Lig Yıllığı çıktı

Süper Lig Yıllığı çıktı Türkiye Futbol Federasyonu İletişim Departmanı tarafından hazırlanan 2011-2012 Spor Toto Süper Lig Yıllığı çıktı.

Günün en flaş transfer haberleri

Günün en flaş transfer haberleri Galatasaray'da berbatov sesleri. fenerbahçe defans sorununu düşünüyor. trabzonspor'dan sercan atağı. işte basında günün flaş transfer haberleri.

F.Bahçe G.Saray'ı geride bıraktı

F.Bahçe G.Saray'ı geride bıraktı Haziran ayı spor gündemi araştırmasına göre, en çok konuşulan spor kulübü Fenerbahçe oldu.

Kırılması güç hat-trick rekorları

Kırılması güç hat-trick rekorları Kuşkusuz bir futbolcu için en büyük sevinç gol atmak. bu sevinci bir karşılaşmada 3 kez yaşayan oyuncular da var. ve o goller, bazen kırılması güç rekorları da beraberinde getiriyor.

Galatasaray'a Robinho müjdesi

Galatasaray'a Robinho müjdesi Adı bir süre önce Galatasaray'la anılan Robinho, Milan tarafından satış listesine konuldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER