Mayıs 2012 Haberleri

İtalya'da Burak Yılmaz zirvesi!

İtalya'da Burak Yılmaz zirvesi! Trabzonspor’da adı transfer söylentilerinin zirvesinden düşmeyen Burak Yılmaz için en kritik sürece girildi.

Orman bir kez daha UEFA'da!

Orman bir kez daha UEFA'da! Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci kez kulübün savunmasını yapmak üzere UEFA merkezine geldi.

Wenger genç Realli'yi istiyor!

Wenger genç Realli'yi istiyor! Geçtiğimiz sezon Manchester City ve Manchester United'ın gölgesinde kalan Arsenal, Real Madrid'in genç oyuncusu için çalışmalara başladı...

Benfica 17'lik yeteneği kaptı!

Benfica 17'lik yeteneği kaptı! Portekiz Ligi'nde egemenliği Porto'ya kaptıran Benfica, yeni sezonda geleceğe yönelik kadro kurma çalışmalarını sürdürüyor.

La Liga'da Türk devrimi

La Liga'da Türk devrimi Oktay derelioğlu'nun 2000 yılında las palmas'a imzasıyla başlayan "la liga'da türk devrimi", son olarak emre belözoğlu ile devam etti.

City ve United'ı karşı karşıya getiren golcü!

City ve United'ı karşı karşıya getiren golcü! Eden Hazard'ı Chelsea'ye kaptıran Manchester United, transfer bombasını beklenmedik bir noktadan patlatmak istiyor

UEFA F.Bahçe'ye ceza veremez!

UEFA F.Bahçe'ye ceza veremez! Fenerbahçe eski asbaşkanı Ali Koç, CNBC-e'nin sorularını yanıtlarken, gündemle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER