Şubat 2012 Haberleri

Galatasaray için tehlike çanları

Galatasaray için tehlike çanları Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, son 6 maçta bu kritik deplasmanda sadece 1 kez kazanabildi.

Takımlar Guardiola'nın peşinde

Takımlar Guardiola'nın peşinde Barcelona ile olan sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı halen belli olmayan Guardiola birçok takımın ilgisini çekiyor.

Bakan Kılıç'tan Demirören'e gözdağı

Bakan Kılıç'tan Demirören'e gözdağı Spor Bakanı Suat Kılıç, Türk futbolunun akibetine tek başına Yıldırım Demirören'e bırakmayacaklarını açıklayarak yeni başkana gözdağı verdi.

Hagi'nin tahtında gözü var!

Hagi'nin tahtında gözü var! Efsanevi futbolcu Gheorghe Hagi'nin rekoruna göz diken var. Rumen futbolcu, Hagi'yi geride bırakmak istediğini söyledi.

İngiltere'de büyük protesto

İngiltere'de büyük protesto Premier Lig'de hafta sonu oynanacak Blackburn Rovers-Aston Villa maçında her iki takım taraftarı da protesto gösterilerine imza atacak.

Bursaspor ManU ile işbirliği yapacak

Bursaspor ManU ile işbirliği yapacak Süper Lig'de mücadele eden Bursaspor'da üyesi olduğu Avrupa Kulüpler Birliği'nin işbirliği sayesinde Avrupa'nın devleri ile ortaklık kuruyor.

Barcelona'nın yıldızına transfer teklifi

Barcelona'nın yıldızına transfer teklifi İspanyol As gazetesi, Paris Saint Germain'in sezon sonunda Xavi'yi almak için plan yaptığını iddia etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER