Ekim 2012 Haberleri

Galatasaray'da oynasa 25 gol atar

Galatasaray'da oynasa 25 gol atar NTVSpor'da yayınlanan yüzde 100 futbol adlı spor programının yorumcusu Rıdvan Dilmen ilginç açıklamalar yaptı..

F.Bahçe-Antalyaspor maçının manşetleri

F.Bahçe-Antalyaspor maçının manşetleri Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Antalyaspor 3-1 kazanarak haftanın en sürpriz sonucuna imza atmayı başardı.

Aykut Kocaman'a <font color='#FF0000'>istifa çağrısı!</font>

Aykut Kocaman'a <font color='#FF0000'>istifa çağrısı!</font> F.Bahçe-Antalyaspor maçında tribünler "Aykut Kocaman istifa" sesleriyle inledi.

Kocaman'dan yenilgi yorumu

Kocaman'dan yenilgi yorumu Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Medical Park Antalyaspor karşısında beklenmedik bir skor aldıklarını söyledi, Salih'in hatasına değindi..

Kadıköy'ün büyüsü bozuldu!

Kadıköy'ün büyüsü bozuldu! Spor Toto Süper Lig'de Kadıköy'de oynadığı son 47 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe'nin bu müthiş serisi Antalyaspor karşısında son buldu.

Fenerbahçe: 1-3 :Antalyaspor

Fenerbahçe: 1-3 :Antalyaspor Süper Lig'in 9. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe ile Medical Park Antalyaspor, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi.

İki Fenerbahçeli en iyi 11'de

İki Fenerbahçeli en iyi 11'de Limassol maçındaki performansıyla Gökhan Gönül ve Egemen Korkmaz haftanın en iyi onbirine adını yazdırdı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER