Ağustos 2011 Haberleri

Elif için karar bekleniyor

Elif için karar bekleniyor Türkiye, Dünya Şampiyonası için sporcunun ismini Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği'ne (FILA) Elif Jale Yeşilırmak olarak bildirdi.

Maria Sharapova zor da olsa kazandı

Maria Sharapova zor da olsa kazandı ABD Açık Tenis Turnuvası'nda Maria Sharapova, ilk turda İngiliz rakibi Heather Watson'ı zor da olsa yenmeyi başardı.

Galatasaray Goran Pandev'i reddetti

Galatasaray Goran Pandev'i reddetti Inter’in, Napoli’ye kiraladığı Makedon golcü için önceliği G.Saray'a verdiği ama 6 milyon euronun sorun olduğu belirtildi.

Agassi'nin unvanına ortak oldu

Agassi'nin unvanına ortak oldu İsviçreli tenisçi Roger Federer, ilk turda karşılaştığı Kolombiyalı Santiago Giraldo'yu 3-0 yendi.

Alejandro Falla sürpriz yaptı

Alejandro Falla sürpriz yaptı Alejandro Falla, Sırp rakibi Viktor Troicki'yi 3-2 yenerek, erkeklerde ilk sürprizi gerçekleştirdi.

Alexandra Dulgheru'dan erken veda

Alexandra Dulgheru'dan erken veda Çek Petra Kvitova, Rumen raket Alexandra Dulgheru'ya 2-0 yenilerek, ABD Açık Tenis Turunvası'na ilk turda veda etti.

Almitu Bekele Degfa turnuvaya veda etti

Almitu Bekele Degfa turnuvaya veda etti 13. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda bayanlar 5000 metre seçmelerinde yarışan Almitu Bekele Degfa, turnuvaya veda etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER