Haziran 2011 Haberleri

Mehmet Ali Aydınlar hemen bırakmalı!

Mehmet Ali Aydınlar hemen bırakmalı! Mehmet Ali Aydınlar'ın TFF başkanlığı seçimini köşesinde analiz eden Ahmet Çakır, hayli ilginç değerlendirmelerde bulundu...

Umut Bulut transferi hakkında konuştu

Umut Bulut transferi hakkında konuştu Toulouse'a transfer olan milli futbolcu Umut Bulut, yeni takımına katıldıktan sonra TFC TV kanalına açıklamalarda bulundu.

Birisi transferde Arda Turan'ı işletti mi?

Birisi transferde Arda Turan'ı işletti mi? Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat'ın "sihirbaz" olarak adlandırdığı yöneticilerinden Ali Haşhaş çarpıcı bir iddiada bulundu..

G.Saray'da rota yeniden Muslera'ya döndü

G.Saray'da rota yeniden Muslera'ya döndü Galatasaray'da Taffarel'in raporu doğrultusunda anlaşmaya varılan kaleci Lauro transferini askıya aldığı ve rotasını yenilen Muslera'ya çevirdiği öne sürüldü..

Frank Rijkaard'ın yeni takımı belli oldu

Frank Rijkaard'ın yeni takımı belli oldu Galatasaray'ın eski teknik direktörü Frank Rijkaard, Suudi Arabistan Milli Takımı'nın başına getirildi.

Gökçek ağır konuştu ortalık iyice karıştı

Gökçek ağır konuştu ortalık iyice karıştı Melih Gökçek'in TFF Genel Kurulu'nda Mahmut Özgener ve Yunus Egemenoğlu hakkında ağır konuştu.

Duşta çekilmiş çıplak fotoğraflar şok etti

Duşta çekilmiş çıplak fotoğraflar şok etti Bir Twitter kullanıcısının, aralarında Micheal Owen gibi isimlerin de bulunduğu bazı oyuncuların duşta çekilmiş görüntülerine sahip olduğunu açıklaması Ada gündemine bomba gibi düştü.

TREND HABERLER
TREND HABERLER