Mayıs 2011 Haberleri

Milli Takımımız'ın idmanı neşeli geçti

Milli Takımımız'ın idmanı neşeli geçti 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 3 Haziran Cuma günü deplasmanda Belçika ile karşılaşacak (A) Milli Takım, Hollanda kampındaki hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.

Yücel İldiz Karabükspor'dan ayrılacak mı?

Yücel İldiz Karabükspor'dan ayrılacak mı? Kardemir Karabükspor Menajeri Seyit İçgül, ''Teknik direktör Yücel İldiz ile yola devam edeceğiz'' dedi.

Serdar Kesimal'a karşılık mı gittiler?

Serdar Kesimal'a karşılık mı gittiler? Fenerbahçe, İlhan Eker ve Okan Alkan'ın Kayserispor'a transferlerini Serdar Kesimal transferiyle bir ilgilinin olmadığını açıkladı.

Beşiktaş'tan yeni takımlara kutlama

Beşiktaş'tan yeni takımlara kutlama Beşiktaş Kulübü, Spor Toto Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Samsunspor, Mersin İdmanyurdu ve Orduspor'u kutladı.

Millilerimiz hazırlıklarını sürüyor

Millilerimiz hazırlıklarını sürüyor A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2011 Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor.

Adanaspor bu futbolcu ile devam dedi

Adanaspor bu futbolcu ile devam dedi Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor iç transferde, Emre Aktaş ile yeniden sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ın iki yeni ismi İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın iki yeni ismi İstanbul'a geldi Beşiktaş'ın, yeni transferleri Veli Kavlak ile Tanju Kayhan, bugün öğle saatlerinde İstanbul'a geldi...

TREND HABERLER
TREND HABERLER