Kasım 2011 Haberleri

Bank Asya'da durum stabil!

Bank Asya'da durum stabil! Çaykur Rizespor haftayı 1 puanla kapatsa da takipçileri de haftayı puan kayıplarıyla geçince, liderliğini 14. Haftaya taşımayı başardı.

Fenerbahçeli futbolcu hastanelik oldu

Fenerbahçeli futbolcu hastanelik oldu Fenerbahçeli futbolcu Serdal Kesimal, gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelik oldu.

Süper Lig'de 'son 15 dakikaya' dikkat

Süper Lig'de 'son 15 dakikaya' dikkat Süper Lig'de ilk 12 haftada atılan 255 golden, yüzde 63'ü, karşılaşmaların son 15 dakikasında kaydedildi.

Lille sahasını bize verse doldururuz!

Lille sahasını bize verse doldururuz! Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Beşiktaş maçını unutup Sivasspor ve Lille maçlarına odaklandıklarını söyledi.

İşte Abdullah Avcı'nın son transferi

İşte Abdullah Avcı'nın son transferi Milli Takım'da teknik direktörlüğe Abdullah Avcı'nın getirilmesinin ardından, teknik ekip de şekillenmeye başlıyor.

Çarşı'dan Metris'te şaşırtan özür

Çarşı'dan Metris'te şaşırtan özür Taraftar grubu Çarşı üyeleri, Metris'te ziyaret ettikleri Serdal Adalı'dan 'aklanın da gelin' yazısından ötürü özür dilediler.

Adnan Öztürk'den bomba gibi sözler

Adnan Öztürk'den bomba gibi sözler Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk eski yönetimi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu suçladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER