Ekim 2011 Haberleri

Türk sporculardan gururlandıran başarı

Türk sporculardan gururlandıran başarı 25. Uluslararası Boğaziçi Artistik Cimnastik Turnuvası, İstanbul'da sona ererken, Türk sporcular 7 altın, 8 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Carlos Carvalhal'dan iki değişiklik

Carlos Carvalhal'dan iki değişiklik Beşiktaş, Sivasspor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig 9. hafta maçına, Fenerbahçe derbisinin kadrosundan 2 değişiklik yaparak çıktı.

Hapisteki sporcunun ilginç isteği

Hapisteki sporcunun ilginç isteği Ujpeşt Buz Hokeyi Takımı'nın kalecisi olarak görev yapan Attila Ambrus'a özgürlük yolu göründü..

Cumhuriyet Rallisi şampiyon belli oldu

Cumhuriyet Rallisi şampiyon belli oldu Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından düzenlenen ve Aydın'ın Nazilli ilçesinde bağlı İsabeyli beldesinde dün başlayan 'Cumhuriyet Rallisi' sona erdi.

G.Saray 6 sezon sonra ilki başardı

G.Saray 6 sezon sonra ilki başardı Kayserispor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönen G.Saray, 6 sezon sonra Kayseri'den üç puan çıkarttı.

Levante'nin bu maçta kalesi düştü!

Levante'nin bu maçta kalesi düştü! La Liga'da üst üste 7 galibiyet alarak, Real Madrid ve Barcelona'nın önünde 11. haftaya lider giren Levante, Osasuna'ya konuk oldu.

Hakem Terim'i bu sefer memnun etti!

Hakem Terim'i bu sefer memnun etti! Son maçlarda hakemleri eleştiri yağmuruna tutan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim bu kez hakemi beğendi..

TREND HABERLER
TREND HABERLER