Eylül 2010 Haberleri

Schuster'den 2 değişiklik

Schuster'den 2 değişiklik Schuster, son oynanan MP. Antalyaspor maçının kadrosundan iki değişiklik yaparak takımını Rapid Wien karşısına sürdü.

Guti 1 maç sonra sahada

Guti 1 maç sonra sahada Medical Park Antalyaspor maçında forma giyemeyen İspanyol futbolcu 1 maç sonra takımdaki yerini aldı.

Zorlu mücadelenin galibi Tofaş

Zorlu mücadelenin galibi Tofaş Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen Banvit-TÜBAD Basketbol Turnuvası'nda Tofaş, Aliağa Petkim'i yendi.

Galatasaray'a coşkulu karşılama

Galatasaray'a coşkulu karşılama Süper Lig'de yarın Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Galatasaray kafilesi Karabük'e geldi.

Tehlikenin farkına varamadı!

Tehlikenin farkına varamadı! Avustralya’nın Sydney kenti limanının açıklarında bir kanocu hayatının en zor ve unutulmaz anlarını yaşadı.

Kara Kartal Viyana semalarında

Kara Kartal Viyana semalarında Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Adebayor M.City'ye restini çekti

Adebayor M.City'ye restini çekti Manchester City'nin Togolu golcüsü, forma şansı bulamazsa takımdan ayrılabileceğini söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER