Haziran 2010 Haberleri

Joe Cole'a İtalya'dan talip var

Joe Cole'a İtalya'dan talip var Chelsea'den ayrıldıktan sonra kulüp arayışına başlayan İngiliz orta saha oyuncusu Joe Cole'a AC Milan talip oldu.

Helvacı'dan muhalefete sert çıkış

Helvacı'dan muhalefete sert çıkış Galatasaray Yönetimi'nin 2 numaralı ismi ve 30 yıl sonra değişen tüzüğün başrol oyuncusu Mehmet Helvacı, tartışmalara açıklık getirdi.

Galatasaray'dan Kewell'a yeni öneri

Galatasaray'dan Kewell'a yeni öneri Galatasaraylılar'ın sevgilisi haline gelen ve adına şarkı yapılan Harry Kewell için yönetim yeni bir sayfa açtı.

FIFA skandal hakemler için kararını verdi

FIFA skandal hakemler için kararını verdi 2.turda aynı günde oynanan Almanya - İngiltere ve Arjantin - Meksika maçlarında iki büyük hakem hatası olması FIFA'yı zora soktu.

Fener'den gönderilecekler belli oldu

Fener'den gönderilecekler belli oldu Yeni kadro çalışmalarına devam eden Aykut Kocaman'ın kadrosunda düşünmediği futbolcular belirlendi...

Ferrari’nin dönüşü muhteşem oldu

Ferrari’nin dönüşü muhteşem oldu Kara Kartal'ın İtalyan stoperi, Avusturya kampında hırsıyla dikkat çekiyor. Yeni sezonda beni görün diyen yıldız oyuncu umut saçıyor.

Beşiktaş'tan Bursa'ya Zapotocny resti

Beşiktaş'tan Bursa'ya Zapotocny resti Beşiktaş cephesi, Çek savunmacı için ısrarcı olan Bursaspor'a son mesajını gönderdi. Mesaj adeta rest niteliğinde idi...

TREND HABERLER
TREND HABERLER