Mayıs 2010 Haberleri

Efes Pilsen'in taraftarları ayaklandı

Efes Pilsen'in taraftarları ayaklandı Efes Pilsenli taraftarlar, TAPDK tarafından hazırlanan yönetmelik taslağı çerçevesinde kulüplerinin kapanma ihtimalinin olmasını protesto etti.

Türkiye Çin ile baş edemedi

Türkiye Çin ile baş edemedi A Milli Bayan Voleybol Takımı, Dünya Şampiyonası hazırlıkları kapsamında katıldığı Özel Çin Turnuvası'nda ev sahibi ülkeye 3-2 yenildi.

İtalya'nın teknik direktörü belli oldu

İtalya'nın teknik direktörü belli oldu 52 yaşındaki teknik adam Dünya Kupas'ndan sonra gökmavilerin teknik patronu olmaya hazırlanıyor.

İspanya'dan çok ilginç bir yasak

İspanya'dan çok ilginç bir yasak Facebook ve Twitter hakkında pek çok yasak haberi okumuş olabilirsiniz, ama bu çok farklı.

Mustafa Denizli restini çekti

Mustafa Denizli restini çekti Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli'nin sözleşmesinin hala Futbol Federasyonu'na gönderilmediği ortaya çıktı...

Darius Vassell sözleşmesini feshetti

Darius Vassell sözleşmesini feshetti Avukat Cem Papila, İngiliz futbolcu Darius Vassell'in sözleşmesini tek taraflı fesih ettiğini açıkladı.

İstiklal Marşı bu kez Ajda'dan

İstiklal Marşı bu kez Ajda'dan İstanbul Park'taki Türkiye Grand Prix'si öncesinde İstiklal Marşımız'ı bu kez Ajda Pekkan icra etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER