Eylül 2009 Haberleri

Stoch ve Holosko'ya milli davet

Stoch ve Holosko'ya milli davet Slovakya Milli Takım kadrosuna, Fenerbahçe’den Miroslav Stoch ve Beşiktaş’tan Filip Holosko alındı.

Sivasspor'a taraftar desteği

Sivasspor'a taraftar desteği Bülent Uygun, ''Antalyaspor maçında taraftarımıza bu üzüntülü günlerimizi unutturacak bir galibiyet armağan etmek istiyoruz'' dedi.

Yanal'dan Demirören açıklaması

Yanal'dan Demirören açıklaması Ersun Yanal, bir gazetede yer alan iddianın aksine, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile biraraya gelmediğini açıkladı.

Arjantin 'Tanrının eli'ni bekliyor!

Arjantin 'Tanrının eli'ni bekliyor! Maradona, Arjantin'in 2010 Dünya Kupası elemelerinde gruptan çıkabilmesi için ''Tanrı'nın eli''ni beklediğini söyledi.

G.Saray'a Arda ve Keita müjdesi

G.Saray'a Arda ve Keita müjdesi Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla yarın oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü

Ankaragücü Aslan'a bileniyor

Ankaragücü Aslan'a bileniyor Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Galatasaray ile karşılaşacak Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

İşte Fener'in muhtemel 11'i

İşte Fener'in muhtemel 11'i UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'ndaki ikinci maçında Sheriff'le karşılaşacak Fenerbahçe, grupta ilk galibiyetini almak istiyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER