Mayıs 2009 Haberleri

Filenin dişi Arda'sı Fenerbahçe'de

Filenin dişi Arda'sı Fenerbahçe'de Voleybolda geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla kapatan Fenerbahçe Acıbadem, büyük bir transfer bombasını patlatmak üzere..

Rıdvan Dilmen'den haftanın tahmini

Rıdvan Dilmen'den haftanın tahmini Rıdvan Dilmen, bu hafta oynanan maçları Milliyet için değerlendirdi... Dilmen'e göre hangi takım kazanacak, hangi takım kaybedecek?

Butahan Beşiktaş'a dönecek mi?

Butahan Beşiktaş'a dönecek mi? Eskişehir'e kiralanan Beşiktaşlı Batuhan geri dönecek mi? Beşiktaş Kulübü bu konuda pek de hevesli görünmüyor.

İnönü Stadı şova hazırlanıyor

İnönü Stadı şova hazırlanıyor Beşiktaş sezonu çifte kupa ile kapatmak isterken, İnönü Stadında hazırlıklar başladı. Maç gecesi tam bir karnaval yaşanacak..

Hasan Şaş'a bir büyük ayıp daha

Hasan Şaş'a bir büyük ayıp daha Galatasaray Futbol Takımı’nın 17 Mayıs 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası şampiyonluğu, 9. yıl dönümünde düzenlenen organizasyonla kutlandı.

Le Guen'den G.Saray açıklaması

Le Guen'den G.Saray açıklaması Galatasaray'la anlaştığı yönünde haberler çıkan Fransız teknik adam Paul Le Guen, konuyla ilgili açıklama yaptı!

Trabzon ve Fener'in 99. randevusu

Trabzon ve Fener'in 99. randevusu Trabzonspor ile Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig’de yarın yapacakları sezonun son hafta maçında 99. kez karşı karşıya gelecek

TREND HABERLER
TREND HABERLER