Kasım 2009 Haberleri

Tobias Linderoth'un bileti kesildi

Tobias Linderoth'un bileti kesildi Galatasaray, geldiği günden beri beklenen performansını bir türlü gösteremeyen Linderoth'u devre arasında gönderiyor...

Rubin'i bu kez Hasan Kabze uçurdu

Rubin'i bu kez Hasan Kabze uçurdu Rusya şampiyonu Rubin Kazan'da oynayan Türk futbolcu Hasan Kabze, 10. dakikada attığı golle adından söz ettirdi.

Adnan Polat'tan radikal kararlar!

Adnan Polat'tan radikal kararlar! Galatasaray'ın son haftalarda uğradığı kötü sonuçlar Sarı-Kırmızılı yönetimin sabrını taşırdı.

Selçuk Trabzon yönetimini kızdırdı!

Selçuk Trabzon yönetimini kızdırdı! Trabzonsporlu Selçuk'un "Galibiyeti aramızda olmayan arkadaşlara armağan ediyoruz" açıklaması kızdırdı

Fenerbahçe'yi yalanlayan fotoğraf!

Fenerbahçe'yi yalanlayan fotoğraf! Kazım ile Santos vur patlasın çal oynasın havasında.. 3-1'lik mağlubiyetin gecesinde iki kafadar sabahlara kadar eğlenmiş..

Yazarlar Beşiktaş için ne yazdılar?

Yazarlar Beşiktaş için ne yazdılar? Turkcell Süper Lig'in 14. hafta son maçında Sivasspor'u deplasmanda yenen Beşiktaş'a yazarlardan büyük övgü!

Fenerbahçe'de gizli kaptan Carlos!

Fenerbahçe'de gizli kaptan Carlos! Fenerbahçe'de üst üste yaşanılan iki yenilgiden sonra Brezilyalı Roberto Carlos takımı toparlamaya çalıştı..

TREND HABERLER
TREND HABERLER