Eylül 2008 Haberleri

Ünlü babalar ve oğulları...

Ünlü babalar ve oğulları... Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

F.Bahçe Porto'ya teslim oldu

F.Bahçe Porto'ya teslim oldu Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Hocasından Halil Altıntop'a eleştiri

Hocasından Halil Altıntop'a eleştiri Schalke Teknik Direktörü Felix Magath, milli oyuncu Halil Altıntop'un yeterince özgüvenli oynamadığını söyledi.

Fatih Terim Roma'ya mı gidiyor?

Fatih Terim Roma'ya mı gidiyor? Şampiyonlar Ligi'nde kötü sonuçlar alan İtalyan takımı Roma ile teknik direktör Terim arasında görüşmelerin başladığı ileri sürüld

Chelsea'nin 10 fiyasko transferi

Chelsea'nin 10 fiyasko transferi Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Örümcek adam kaleye geçti!

Örümcek adam kaleye geçti! Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Futbolun gergin anları!

Futbolun gergin anları! Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

TREND HABERLER
TREND HABERLER