Temmuz 2008 Haberleri

İşte en pahalı transferler

İşte en pahalı transferler Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

İşte F.Bahçe'nin yeni formaları!

İşte F.Bahçe'nin yeni formaları! Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Hıncal Uluç Fenerlileri çıldırtacak!

Hıncal Uluç Fenerlileri çıldırtacak! Hıncal uluç yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünal Aysal transfer çalışmaları ile ilgili konuştu

Ünal Aysal transfer çalışmaları ile ilgili konuştu Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transfere dair önemli açıklamalar yaptı..

Trabzon Heerenveen'le kapıştı

Trabzon Heerenveen'le kapıştı Trabzonspor iki kez mağlup duruma düştüğü Heerenveen karşısında sahadan beraberlikle ayrılmasını bildi...

Portsmouth kulübü artık Arapların

Portsmouth kulübü artık Arapların İngiltere Premier Ligi takımlarından Portsmouth el değiştirdi. Portsmouth'un yeni sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nden iş adamı Suleyman Al Fahim.

Real Madrid ıslıklarla zar zor!

Real Madrid ıslıklarla zar zor! Dünyanın gözünü kamaştıran transferlerden sonra Real Madrid hazırlık maçında öldü öldü dirildi..

TREND HABERLER
TREND HABERLER